Jdi na obsah Jdi na menu

Sportoviště

1. Budova SK Přerov – Petřivalského 1, Přerov

možnost rezervace hodinového pronájmu  - jednorázová nebo opakovaná v časových intervalech

možnost pronájmu na akce

Malý zrcadlový sál: 53,5 m2 - vhodný pro menší skupiny cvičenců – fitness cvičení, jóga, pilates, zumba, atd. – do 20 osob – objednávka termínu i platba u tajemnice na sekretariátu SK Přerov. Cena za 1 hod. pronájmu je 200,- Kč (do 10 osob), 300,- Kč (nad 10 osob). Přes víkend  dle dohody.

Velká zasedací místnost: 51 m2 - pracovní jednání, schůze, prezentace – 200,- Kč/hod. - pro skupiny do 10 osob, pro skupinu nad 10 osob - cena smluvní.

Herna stolního tenisu: 7 stolů - rezervace u p. Jaromír Zlámal, 734 717 516 (150 Kč/stůl/hod.)


2. Sportovní zařízení SK Přerov - Alšova, Přerov

možnost rezervace celého areálu nebo jednotlivých sportovišť – atletická dráha, doskočiště, volejbalové hřiště, tenisové kurty, hřiště na nohejbal

Atletický areál: pronájem atletické dráhy a jednotlivých sektorů je možný pouze po dohodě s tajemnicí na základě písemné objednávky, popř. uzavřené smlouvy. Cena je podle doby pronájmu, počtu sportujících a konkrétního sportoviště dohodnuta před sepsáním objednávky nebo smlouvy - hodinová sazba za běžeckou dráhu 500 Kč/hod.(bez zapůjčení atletických pomůcek), zapůjčení atletických pomůcek 200 Kč/hod.

Fotbalová hřiště: velké hřiště - hodinová sazba 500 Kč, 1 šatna - hodinová sazba - 300 Kč nebo na základě dohody, pronájem malého fotbalového hřiště na hodinový pronájem nebo akce podle dohody.

Volejbalové hřiště: pronájem možný na základě objednávky na sekretariátu a předem uhrazeného poplatku. Cena za 1 hod. pronájmu je 140,- Kč za hřiště.

Tenisové kurty: areál nabízí 5 antukových tenisových dvorců a cvičnou zeď. Rezervační služba: 601 601 380